MASINI DE SURFILAT MASINI DE ACOPERIRE MASINI DE CUSATURA MANUALA ACCESORII
BABY LOCK
Inovatie continua

Istoria companiei Baby Lock incepe inca din 1964, cand un grup de ingineri si manageri din cadrul unei companii Japoneze ce producea masini de cusut industriale, au avut viziunea unei masini cu performante apropiate de cea industriala, dar portabila, cu o dimensiune si o greutate mult mai mica fata de original.

Conceptul a fost respins, insa dedicarea echipei pentru a da viata acestei idei i-au impins sa-si dea demisia si sa-si formeze propria companie. Scopul final era realizarea unui “pui” ( “baby” ) de masina de surfilat ce putea fi folosita si acasa. Astfel a lua nastere masina Baby Lock.

De la bun inceput Baby Lock a pornit pe drumul inovatiei si a continuat sa aplice aceeasi viziune pana in present, a ramas fidela devizei “din dragostea pentru cusut” si a pus-o in aplicare de fiecare data cand a dat nastere unui produs.

In ziua de astazi Baby Lock este cunoscuta in intreaga lume pentru produsele de inalta calitate proiectate si produse in Japonia, precum si pentru progresul tehnologic realizat prin sistemele patentate “ Jet-Air ” si “ ExtraordinAir THREADINGTM ”. De asemenea Babylock a proiectat propria linie de accesorii pentru masinile sale, sporind astfel optiunile creative ale utilizatorilor.

Traditie

Masinile Baby Lock sunt produse la fabricile Suzuki Machinery Co. Ltd din Japonia. Inca din momentul punerii lor in vanzare in 1968 si pana in prezent masinile Baby Lock au acaparat cea mai mare cota de piata de pe teritoriul japonez.

Datorita recunoasterii internationale a marcii, Baby Lock este dedicata sa ofere clientilor sai doar cele mai bune produse, la aceeasi calitate indiferent de tara in care sunt cumparate.

Produsele Baby Lock - Made in Japan - sunt celebre pentru exigenta controlului de calitate pe fiecare produs, reglajele de inalta precizie ce intra in constructia fiecarei masini, performanta deosebita si nu in ultimul rand, spiritual si pasiunea Japoneza ce contribuie la realizarea unor produse cu totul si cu totul speciale.

0237225066
Pentru comenzi vă rugăm să contactați unul dintre distribuitorii noștri.